Back Back Nieuws

Koetshuis Sloten gerenoveerd

22 augustus 2008
Achter de monumentale voormalige dokterswoning aan de Sloterweg in Amsterdam opent het pas gerenoveerde Koetshuis zijn deuren als exclusieve locatie voor kleine groepen.

Tot 1 oktober 2008 hanteert het Koetshuis een speciaal welkomsttarief om gasten te verwelkomen en kennis te laten maken met deze locatie.

Het historische koetshuis heeft na een grondige renovatie een fris en sfeervol interieur gekregen en is van alle technische gemakken voorzien. Alleen de voederbakken op het terras getuigen nog van de periode dat het pand ruim een eeuw geleden dienst deed als onderkomen voor de paarden van de paardentram.

"Het unieke aan deze locatie is niet alleen het koetshuis zelf, maar vooral ook de schilderachtige omgeving en de landelijke rust die er heerst. Dat dit bij uitstek een plek is om inspiratie op te doen is, bewijst het feit dat Rembrandt van Rijn hier in de 17e eeuw tijdens zijn wandelingen langs de Sloterweg veel heeft zitten tekenen," zo meldt Inge Post van het Koetshuis. 

Wilt u gebruik maken van het welkomsttarief en een offerte op maat laten maken, mail dan naar info@koetshuissloten.nl en vermeld hierbij 'Persbericht Highprofile'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!