KNHB en De Boer Structures verlengen samenwerkingKNHB en De Boer Structures verlengen samenwerking
Back Back Nieuws

KNHB en De Boer Structures verlengen samenwerking

09 maart 2017

De Boer Structures, marktleider in tijdelijke accommodaties voor evenementen en bedrijfsruimtes heeft opnieuw een contractverlening getekend met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. De Boer blijft de komende jaren Official Supplier van de KNHB voor diverse hockeytoernooien. 

Erik Gerritsen, directeur KNHB: 'We zijn trots dat we onze langdurige en goede relatie met De Boer kunnen voortzetten. Mede door de expertise van De Boer zijn onze internationale evenementen voor de hockeyliefhebbers en genodigden een groot succes. We kijken uit naar de aanwezigheid van De Boer op het EK aanstaande zomer in Amsterdam.'

Wagener Stadion

De komende jaren zal De Boer diverse tijdelijke ruimtes verzorgen als uitbreiding tijdens hockeytoernooien, waaronder de Rabo EuroHockey Championships 2017. De KNHB, EHF en hoofdsponsor Rabobank organiseren het EK Hockey van 18 tot en met 27 augustus 2017 in het vernieuwde Wagener Stadion in Amsterdam. 

Voor het EK Hockey dit jaar zal De Boer onder andere het promodorp inclusief merchandising stands, het media centre, hospitality paviljoens voor sponsoren en voorzieningen voor de catering bouwen. Marc van Raaij, accountmanager bij De Boer: 'Dankzij onze ervaring bij grote sportevenementen, kunnen we hier perfect inspelen op de behoeften in tijdelijke ruimte en kunnen we snel schakelen bij last-minute wijzigingen. Met het wederzijdse vertrouwen wat we hebben opgebouwd dankzij onze jarenlange ervaring met de KNHB kijken we uit naar de mooie toernooien die samen zullen volgen.'

De Boer bouwde eerder onder andere voor het WK Hockey in 1998 en 2014 en voor diverse hockeytoernooien in Duitsland en België. 

Over De Boer Structures

De Boer is marktleider in de verhuur van volledig ingerichte tijdelijke locaties voor grote evenementen en voor urgente zakelijke toepassingen. De Boer levert turnkey-oplossingen met optimale klantenservice en is VCA**, ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Opgericht in 1924 met een hoofdkantoor in Alkmaar heeft De Boer kantoren in Nederland, Duitsland, België, Groot Brittannië, Frankrijk, Spanje, Abu Dhabi, Dubai en Qatar. Wereldwijd werken er ongeveer 300 mensen en gedurende het hoogseizoen loopt het aantal tijdelijke krachten op tot 150. Meer informatie over De Boer is te vinden op www.deboer.com

Over de KNHB

De KNHB is opgericht op 8 oktober 1898. Binnen de organisatie zijn 1100 mensen actief, met name vrijwilligers. Circa 150 medewerkers zijn in dienst waarvan ruim 60 werkzaam op het bondsbureau. Het sturende orgaan binnen de organisatie is het bondsbestuur dat bestaat uit 9 leden. Gezamenlijk zetten zij zich in voor kwalitatief goed hockeyaanbod en voor de ondersteuning van 319 clubs met een totaal aantal leden van circa 255.000.

De KNHB concentreert zich op het gericht werven en behouden van hockeyers en betrokkenen, vanaf de Jongste Jeugd tot de veteranen LX en van breedtesport tot topsport. Om aan te sluiten op de wensen en behoeften van al haar leden en betrokkenen ontwikkelt de KNHB het hockeyaanbod continu. 

Foto: KNHB/Koen Suyk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!