Back Back Nieuws

Klootschietstrijd tijdens het Twentebal

06 mei 2010
Het Twentebal gaat om de eer, maar ook om het klootschieten zelf. Het Twentebal heeft een langere historie; Carel Enkelaar, voormalig NOS-directeur en Twentenaar, heeft dit evenement ooit bedacht waarbij Oost en West elkaar ontmoeten middels een simpel maar leuk tijdverdrijf.
 
'Twentenaren met verschillende achtergronden (bedrijfsleven, sport, media, politiek en cultuur), die trots op hun regio zijn, nodigen gelijkgestemden uit het Westen uit om te netwerken in optima format,' zo vertelt Frank ten Bokkum van het organisatiebureau Bcause.

Het is de bedoeling dat middenin het Twentse landleven relaties vanzelf ontstaan, er wordt genoeten van de schitterende omgeving en culinaire topkwaliteit. En niet te vergeten: klootschieten. Op dit moment zijn dit slechts enkele van de prominente aanwezigen: Ernst Daniel Smid, Loek de Vries, Dolf Ruesink en Gert-Jan Oplaat.

Het Twentebal vindt op 5 juni plaats in Havezathe Het Everloo in Rossum. Voor meer informatie kun je terecht op deze website:  twentebal.nl.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!