Back Back Nieuws

Klasse, sportiviteit en raffinement: all in one

22 januari 2013
Plaats van het gebeuren, reeds gedurende 3 jaar: Knokke Het Zoute. Een terugblik op editie 2012: heel Knokke Het Zoute stond in het teken van de ZOUTE GRAND PRIX®. 150 Deelnemers maakten er hun opwachting met wagens van de meest prestigieuse automerken.

De ZOUTE GRAND PRIX is meer
- De ZOUTE TOP MARQUES®,  waar 15 premium autopartners de nieuwste sportwagens op een podium voorstellen.
- De ZOUTE RALLY® , een regelmatigheidsrally en ballade, voorbehouden aan wagens die gebouwd werden tussen 1920 en 1965.
- De ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE®, een internationale  elegantiewedstrijd voor unieke en exclusieve wagens, die gebouwd werden vóór 1975.
- De ZOUTE GT TOUR®, een tour van Sint-Martens-Latem naar hartje Knokke-Zoute, voor exclusieve GT wagens jonger dan 10 jaar.

Nieuwe accommodatie
De organisatoren, Philippe Van de Ryse, Filip en David Bourgoo en het Zoute Events Team hadden voor de deelnemers en de VIP-gasten een schitterende nieuwe accommodatie laten bouwen. ‘De ZOUTE DRIVERS CLUB by RR Interieur waar kwaliteit, klasse en uitstraling hoog boven het gemiddelde uitstaken’ aldus Philippe Van de Ryse. ‘De specialist in tijdelijke structuren, VELDEMAN, nam samen met DLB CONCEPT de accommodatie rond het mondaine Albertplein voor zijn rekening.’ In de prestigieuze Royal Zoute Golf Club verzorgde DLB CONCEPT de ruimte in Engelse Clubsfeer voor de Gala Avond en prijsuitreiking van de ZOUTE RALLY® voor 660 VIP genodigden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!