Klantbeleving in de spotlight bij STARS & RATS theatershowKlantbeleving in de spotlight bij STARS & RATS theatershow
Back Back Nieuws

Klantbeleving in de spotlight bij STARS & RATS theatershow

01 november 2017

Performance Solutions en BOOM Chicago laten bedrijven aan de hand van een unieke theatershow kennismaken met de ultieme klantbeleving. Deze theatershow STARS & RATS combineert humoristische sketches met improvisatie en muziek en leert bedrijven hoe ook zij een Experience STAR kunnen worden.

Om vandaag de dag het verschil te kunnen maken zijn bedrijven volledig afhankelijk van hun personeel. Want iedere klantbeleving valt of staat met het klantcontact. Medewerkers die het verschil maken voldoen allemaal aan de STAR-kwaliteiten: Surprising, Touching, Assisting en Recognizing. Met STARS & RATS laten BOOM Chicago en Performance Solutions zien hoe iedereen een Experience STAR kan zijn.

Maak wezenlijk verschil

Bezoekers zitten 75 minuten lang op het puntje van hun stoel en leren niet alleen hoe ze klantervaring kunnen optimaliseren, maar vertalen het geleerde ook direct naar de praktijk. Laat je overweldigen door scherpe sketches, vlugge improvisatie, muziek en confronterende inzichten. Leer dat positieve klantervaringen niet gevormd worden door een proces, maar door écht het verschil te willen maken voor klanten en medewerkers.

Boek nu

De STARS & RATS theatershow is een coproductie van BOOM Chicago en Performance Solutions. Samen combineren deze twee bedrijven meer dan 55 jaar ervaring in (stand-up) comedy, improvisatie, gastvrijheid en klantbeleving. De theatershow wordt volledig aangepast aan het deelnemende bedrijf, en wordt zo nog herkenbaarder maar ook confronterender (op een grappige manier!). De show is te boeken als energizer op events, als inspiratie voor teams, voor kick-offs van interne projecten die zich richten op de klantbeleving of als spetterende terug- of vooruitblik tijdens eindejaarsfeesten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!