Back Back Nieuws

Kippenvelmomenten in de Sint-janskerk

18 november 2014
Gouda viert een swingende kerst in de St. Jan. Vrijdag 19 december zal het Chosen Gospel Choir, bekend van De Vrienden van Amstel, The Voice of Holland en Beat The Best een gospelconcert geven. Tevens verzorgt X-Factor winnares Sharon Kips een gastoptreden in de met kaarsen verlichte St. Jan.

Naast Gouda bij Kaarslicht, Kaarsjesavond en de schaatsbaan op de Markt heeft de stad er nu een nieuw evenement bij. De St. Jan is volgens de organisatie Gouda City Events (label van Eigenwijze Evenementen) de perfecte locatie. Met gospelmuziek, vuurkorven, dampende glühwein en kaarslicht langs de gebrandschilderde ramen wordt het een bijzondere avond zo vlak voor de kerstdagen.

Kippenvelmomenten
Het Chosen Gospel Choir is één van de beste gospelkoren van Nederland en is bekend van diverse TV- en live concerten, onder andere als achtergrondkoor bij Roel van Velzen. Deze professionele 20 koppige formatie staat garant voor een swingende  avond in Gouda. Daarnaast zal X-factor winnares Sharon Kips met haar prachtige stem zorgen voor kippenvelmomenten bij het publiek.

Kaas, wijn en warmte
Naast de muziek en de sfeervolle locatie schenkt ’t Reeuwijks Wijnhuis heerlijke wijnen en zijn er smaakvolle kazen uit de streek. Vier kerst in een warme sfeer met familie, vrienden, collega’s en relaties. Kaarten zijn online te bestellen via eigenwijze-evenementen.nl/gospelconcert2014 of via de Primera winkels in Gouda, Bodegraven, Moordrecht, Waddinxveen en Schoonhoven. Voor zakelijke arrangementen kunt u contact opnemen via info@eigenwijze-evenementen.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!