Back Back Nieuws

Kingcanary produceert presentatie CEO Endemol Group op MIPTV

15 april 2009
Recent heeft Kingcanary in opdracht van en in samenwerking met de Endemol Group de presentatie van haar nieuwe CEO, Ynon Kreiz, geproduceerd. Met 14.000 bezoekers is MIPTV een van de grootste en belangrijkste internationale beurzen op het gebied van televisie. De boodschap van Ynon Kreiz werd in een bijzonder jasje gegoten.

 

Door middel van holografische projectie werden ‘The best kept secrets’ van Endemol gepresenteerd aan het publiek. Een opeenvolging van beelden verwerkt in een holografische animatie en ondersteund door dolby surround geluid maakte de presentatie van de nieuwe bestuurder van Endemol tot een ware experience. Kingcanary tekende voor de productie van deze bijzondere presentatie. Onder haar regie werd zowel het sounddesign, de montage en de technische productie tot een geheel gebracht. Dit deed zij in nauwe samenwerking met de BeamerBoys en ED&G.

 

Paul Römer, Global Head of Programming Endemol International: 'Het is een eer om de Keynote speech op de MIP te mogen verzorgen. Je wilt je dan zo goed mogelijk presenteren en dus  huur je de beste mensen in. De pro’s van Kingcanary hebben in deze niet teleurgesteld. Mede door hun tomeloze inzet is de speech een groot succes geworden'.

 

Janine Roozemond, managing partner van Kingcanary:' Regelmatig ontwikkelen en produceren wij keynote presentaties voor de top van het bedrijfsleven. Voor o.a. Eunan Mclaughlin, president van Nike EMEA, TNT’s topman Peter Bakker en Ruurd Bierman, Raad van Bestuur Publieke Omroep, mochten wij hun presentaties een bijzonder karakter geven. Ditmaal was er een speciale uitdaging omdat de presentatie van Ynon Kreiz begeleid werd door zoveel nieuwe technieken. Zowel op het visuele- als auditieve vlak. Wij zijn blij dat we ervoor gezorgd hebben dat er een juiste balans is ontstaan tussen de inhoudelijke speech en het informatief amuserende spektakel'.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!