Back Back Nieuws

Kinderen Voedselbank Etten-Leur een onvergetelijke ervaring bij Skidôme

03 april 2015
Ruim 50 trappelende kinderen van de Voedselbank Etten-Leur  verzamelde zich woensdag 1 april bij Skidôme Rucphen voor de opening van Kiddies Kids Klup. Skidôme, organisator van deze dag, wilde hiermee de kinderen van de voedselbank een onvergetelijke dag vol speelplezier laten beleven. Dat betekende een middag spelen, sleeën, tuben en vooral heel veel plezier maken met Kiddie in de sneeuw.

Voedselbank Etten-Leur
Na een diepe winterslaap was Kiddie, mascotte van Skidôme, helemaal uitgerust om alle vriendjes en vriendinnetjes te vermaken tijdens de speciale opening van Kiddieland. De afgelopen periode werd hard gewerkt aan een grote sneeuwspeeltuin bij zowel Skidôme Rucphen als Terneuzen. Skidôme nodigde de kinderen van de Voedselbank Etten-Leur uit als eregasten tijdens de opening van dit grote speelparadijs. Dit om kinderen die normaal niet in de gelegenheid zijn om te spelen in de sneeuw, de kans te geven om een middag vol plezier te beleven. Maar liefst 50 kinderen reageerde dol enthousiast en waren op deze middag aanwezig.

Plezier in de sneeuw
Om aan te tonen dat Skidôme een super leuke locatie is voor kinderen, worden er ook tijdens het zomerseizoen (vanaf 1 april) diverse activiteiten georganiseerd om kinderen een onvergetelijk uitje te bezorgen. ‘Lachende kinderen die veel plezier met elkaar beleven, dat zien we graag in onze sneeuw. We hebben niet alleen tijdens de winter, maar ook tijdens de zomer een breed aanbod voor kinderen. Naast de bedrevenheid om kinderen te leren skiën of snowboarden, laten we kinderen ook graag spelenderwijs kennismaken en plezier beleven met sneeuw,’  vertelt Nicky Broos, algemeen directeur bij Skidôme.

Foto: Skidôme

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!