Killerclowns nemen Jaarbeurs overKillerclowns nemen Jaarbeurs over
Back Back Nieuws

Killerclowns nemen Jaarbeurs over

16 december 2019

Killerclowns, zwaardslikkers, dwergen en een vrouw die aan haar haren door het luchtruim zweeft. Op 27 en 28 december is de enige originele versie van The Circus of Horrors te zien in Jaarbeurs. Een gruwelijke show voor volwassenen die zijn weerga niet kent. Na Moskou en Tokyo is nu Utrecht aan de beurt. Onder aanvoering van Dokter Haze en een heuse rockband passeren de meest bizarre freaks de revue.

The Circus of Horrors

The Circus of Horrors is een Engelse showproductie die in 1995 ontstaan is en zijn première beleefde op het prestigieuze Glastonbury festival. De artiesten spelen geen freaks. Het zijn freaks. Gecombineerd met rockmuziek worden de meest opvallende, gruwelijke en verbijsterende tricks getoond in een niet te evenaren presentatie vol met special effects.

Veelgevraagde productie

Wereldwijd is The Circus of Horrors een veelgevraagde productie geworden. In Engeland haalde de show de finale van Britain’s got Talent en maakte zelfs furore op West End. Tienduizenden Britten bezochten inmiddels deze hit voorstelling. De freaks veroverden eerder Moskou met hun originele voorstelling en ze waren de grote sensatie van het Fuji Rock Festival in Japan.

Alice Cooper, Eminem, Iron Maiden en Oasis

Het succes is in de entertainmentwereld niet onopgemerkt voorbijgegaan. Kopieën schoten de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond. Niet één haalde echter het niveau van het origineel. Dokter Haze en zijn Horror Circus deelden het podium met sterren als Alice Cooper, Eminem, Iron Maiden en Oasis. The Circus of Horrors is op 27 en 28 december in Jaarbeurs te zien. Toegang vanaf 16 jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!