Back Back Nieuws

Kijkje bij Akkermans Outdoor Centre

25 februari 2008
Akkermans Outdoor Centre bestaat 20 jaar en nodigt daarom mensen uit de branche uit om een kijkje te nemen op de accommodatie en letterlijk en figuurlijk te proeven van het aanbod.

In 1988 zette Jos Akkermans de eerste stap in de recreatieve sector. Naast zijn Akkerbouw bedrijf startte hij met het natuurkampeerterrein de Heense Akker. Als snel werden er activiteiten gezocht om invulling te geven aan de vrijetijdsbehoefte van de kampeerders. Niet alleen de toeristen maar ook de lokale bevolking, scholen en het bedrijfsleven wisten de weg naar Akkermans te vinden. In 2001 heeft er een volledige metamorfose plaats gevonden. Vanaf die tijd mag Akkermans zich naar eigen zeggen toonaangevend noemen binnen de branche.

Momenteel is Akkermans Outdoor Centre bezig met de planning voor een golfbaan met drivingrange. Hier mag je vrij oefenen zonder GVB en kun je tijdens relatiedagen en bedrijfsuitjes genieten van het mooie spel. Mede door de uitbreiding van de golfbaan en het uitgebreide indoor aanbod is besloten om de toevoeging 'Outdoor Centre' te vervangen door iets wat de lading beter dekt. 'Leisure & golf' is nu de toevoeging die zegt wat Akkermans doet.'

Per organisatie nodigt Akkermans Outdoor Centre graag twee personen uit voor een van de volgende momenten: dinsdag 15 april 2008 (van 16.00 uur tot 21.00 uur), maandag 16 juni 2008 (van 16.00 uur tot 21.00 uur), maandag 22 september 2008 (van 16.00 uur tot 21.00 uur).

 

Aanmelden kan via office@akkermans.com . Voor alle momenten geldt een maximum van 50 personen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!