Back Back Nieuws

Kijkcijferhit Top 2000 In Concert in Claus Event Center

15 januari 2012
Het Top 2000 In Concert, dat is opgenomen in Claus Event Center, is het best bekeken televisieprogramma op nieuwjaarsnacht geweest. Gemiddeld 1,5 miljoen mensen hebben naar de uitzending gekeken. Het concert werd begin december opgenomen in de Ballroom van Claus.

 

Sfeer van Top 2000

De Ballroom in Claus was geheel aangekleed in de sfeer van de Top 2000. Racoon, Acda en de Munnik, Caro Emerald, Frans Bauer, Rob de Nijs, Anita Meijer, 3J's, Lee Towers en Xander de Buisonjé, die ook de presentatie van het concert op zich nam, traden op tijdens het concert.

 

Persoonlijke favoriet

Alle artiesten speelden op de feestelijke avond een eigen hit uit de Top 2000 en een persoonlijke favoriet uit de lijst. Zo brachten Acda en de Munnik, geheel in Elvis tenue, 'Love me tender' ten gehore en werd de avond afgesloten met het bekende nummer 'You'll never walk alone' van Lee Towers.

 

Bekijk hieronder de backstage video van Top 2000 In Concert:

 



 

Multifunctionele zaal

De Ballroom is met zijn capaciteit van 1.200 personen geschikt voor evenementen als Top 2000 In Concert. Het is een multifunctionele zaal die door de styling, het kleurgebruik en de aanwezige techniek, in iedere sfeer is in te richten.

 

Fotografie: Hans Peter van Velthoven

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!