Back Back Nieuws

Kick-off in Uithof start 'Noordpool Experience'

17 oktober 2007
De kick-off van de UCBeyond expeditie in de Uithof vond afgelopen zaterdag plaats. Als voorbereiding op de expeditie naar de berg Aconcagua (6962 meter), in Argentinië in januari 2008, brachten alle tien deelnemers de nacht op de skipiste van de Uithof. Deze kick-off van de expeditie betekende ook direct de start van het bedrijfsarrangement ‘Noordpool Experience’ van de Uithof.

‘Dit was absoluut een goede test voor onze expeditie’, aldus Femke Bonnet van UCBeyond. ‘Al het materiaal kon worden uitgeprobeerd en daarbij droeg de activiteit goed bij aan de teamsfeer.’ Op de piste van de Uithof is het continu acht graden onder nul.

Wat deze expeditie bijzonder maakt is dat alle expeditieleden de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben, dat zijn beiden chronische darmziektes. Ze willen met het beklimmen van de Aconcagua in Argentinië laten zien dat een chronische ziekte geen belemmering hoeft te zijn voor het neerzetten van topprestaties. UCBeyond staat dus voor verder kijken dan de beperkingen van je ziekte.

Deze kick-off van de expeditie betekende ook direct de start van het arrangement ‘Noordpool Experience’ van de Uithof. Bedrijven kunnen in dit arrangement overnachten op de sneeuwbaan in expeditietenten, waarbij diverse aspecten van een echte expeditie aan bod komen: maaltijden bereiden, sneeuwkajakken, sneeuwval. Het arrangement wordt afgesloten met een uur skiën door de ’s nachts gevallen sneeuw en een lekker ontbijt in het warme skicafé.

Bonnet: ‘Dit is voor bedrijven een perfect arrangement om eens wat aan teambuilding te doen.Het is een geweldige ervaring om samen op zo’n bijzondere manier de nacht door te brengen’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!