Back Back Nieuws

'Keuze bedrijfsuitje Kabinet rammelt'

08 september 2009
Het jaarlijkse kabinetsuitje op zaterdag 29 augustus vond plaats op de Bernardkazerne in Amersfoort. Daar liep CDA-minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) letsel op aan zijn gezicht bij een val op de stormbaan. “De keuze voor het uitje van dit jaar rammelt aan alle kanten”, meent Paul de Ridder van Bedrijfsuitje.nl.

Het uitje vond volgens De Ridder plaats bij een organisatie die niet in zulke bedrijfsuitjes is gespecialiseerd. Het fysiek inspannende programma leverde –zover bekend – één gewonde minister op. De Ridder: “Er zijn honderden gespecialiseerde bedrijven in Nederland die leuke, verrassende én bovenal veilige bedrijfsuitjes aanbieden. Waarom de keus op de stormbaan van de Bernardkazerne is gevallen, is mij dan ook een raadsel. Ervaring bij de organisatie van dit soort activiteiten blijkt broodnodig.”

Volgens Paul de Ridder leert die ervaring dat, tijdens sportieve uitjes, sommige deelnemers al bij voorbaat afhaken als zij ook maar iets opvangen over bijvoorbeeld een tocht per mountainbike. “Over een veel zwaarder programma-onderdeel als een stormbaan nog niet eens gesproken….” 

Op een mogelijk verzoek van het kabinet voor advies, zal hij graag én zonder vergoeding de regering in deze willen adviseren… “Organiseer een programma dat voor iedereen is geschikt of bied een meerkeuzeprogramma: een veilige adventuredag, een eigen speelfilm maken, met z’n allen koken of boerengolf… alles kan. Maar doe het dan wel bij een gespecialiseerd bedrijf,” zo vindt De Ridder

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!