Back Back Nieuws

Keurmerk Voedselveiligheid voor Willem de Boer Food & Events

26 juli 2012
Willem de Boer Food & Events in Emmeloord is sinds 2002 HACCP gecertificeerd partycateraar en gespecialiseerd in de bereiding van food en de totale organisatie van zakelijke en particuliere events. Het bedrijf bezit vanaf 23 juli het keurmerk Voedselveiligheid.

 

Kwaliteitsnormering

De keuring die toegepast werd, is een door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) geaccepteerde keuringsmethode. Ook De Koningshof op Urk, één van de eigen party- en eventslocaties, kreeg deze kwaliteitsnormering toegewezen. Tijdens meerdere inspecties hebben de beide horecabedrijven aangetoond de voedselveiligheid uitstekend te beheersen.

 

Geldende wet- en regelgeving

De bedrijven voldoen hiermee aan de voor hen geldende wet- en regelgeving. De inspectie werd uitgevoerd door Bureau de Wit uit Almere, een onafhankelijk controle- en adviesbureau die bedrijven begeleidt op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

 

Op de foto: Johan Jongsma van Bureau De Wit (l) reikte het Keurmerk Voedselveiligheid uit aan Harry Schrijver, chefkok van Willem de Boer Food & Events (r)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!