Back Back Nieuws

Kerstcircus Ahoy voegt extra act toe aan jubileumprogramma

26 november 2015
Was het programma van Kerstcircus Ahoy eigenlijk al compleet, op de valreep heeft circusproducent Fernand Banning alsnog een indrukwekkende act toegevoegd. Het optreden behoort tot de beste hogeschoolacts in de circuswereld en wordt uitgevoerd door de befaamde Yuri Volodchenkov. De 41-jarige Rus en zijn paard zijn door jarenlange training een twee-eenheid in de piste geworden. Volodchenkov zit zonder teugels in het zadel en laat, dus zonder met zijn handen te kunnen sturen, zijn paard steigeren, draven en veelvuldig om de as draaien. 
 
Hoogtepunt 
Volodchenkov is een uitstekend ruiter én showartiest, die door slechts de knieën en hakken te gebruiken zijn paard dirigeert. Het hoogtepunt van de act is als er met ogenschijnlijk speels gemak touwtje wordt gesprongen. De act wordt opgeluisterd door traditionele Russische muziek en verleidelijke dans van Volodchenkovs echtgenote in de piste.
 
Jubileumprogramma
Op het jubileumprogramma staan verder de ‘Split Globe of Death’, de ‘Zopfhang’ uit Cuba en de ‘Non-stop trampoline’ van voormalig olympisch kampioen Yuri Nitikin. Maar ook een Sand-Animaton, een balance act uit China, een trapezenummer, kostelijke clowns en nog veel meer zijn te zien. Zie kerstcircus.nl/acts voor een volledig overzicht.
 
Voor zakelijke arrangementen klik hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!