Kerst op de WestergasKerst op de Westergas
Back Back Nieuws

Kerst op de Westergas

25 oktober 2019

The most wonderful time of the year is in zicht en Westergas laat dit niet aan zich voorbij gaan. Iedereen is welkom om de wintermaanden door te brengen op het terrein en zich te verwonderen, te komen eten en drinken en bovenal warmte en gezelligheid op te zoeken. Kom schaatsen op Westergas' eigen ijsbaan, sla al je cadeaus in bij de Amsterdamsche Kerstmarkt en kruip het Ketelhuis in om al je favoriete kerstfilms te zien. Kortom, geen reden om binnen te blijven. Van 6 december tot 5 januari is iedereen welkom voor de meest gezellige tijd van het jaar.

Culturen samenbrengen 

Westergas brengt verschillende vormen van cultuur samen op het terrein en de Kerst programmering is hier een perfect voorbeeld van met bestaande en nieuwe initiatieven. Zo komt Westergas in samenwerking met Gemeente Amsterdam met haar eigen ijsbaan, met op woensdag 'Westergasjes on Ice' en vrijdag disco night, strijkt Freek de Jonge een maand lang neer met zijn jaarsconference 'De Lachgasfabriek' en houdt fashionicon Vogue de jaarlijkse Vogue Christmas Market. Originele kerstcadeautjes scoor je bij Amsterdamse kunstenaars, start-ups en creatieve collectieven op de Funky Xmas Market en Circus Zanzara komt dit jaar met de nieuwe voorstelling 'Sekura Rifuĝejo' (de Veilige Haven). 

Amsterdam Light Parade 

In samenwerking met Amsterdam Light Parade organiseert Westergas de leukste fietstocht van het jaar en wil je échte Amsterdamse gezelligheid opzoeken in de aanloop naar Kerst kom dan naar het vierdaags stadsfestival voor en door Amsterdammers. Er is van alles voor jong en oud met onder andere een karaokebar van Jägermeister, marktkramen met de meest originele kerstcadeaus, Kerstprogrammering van Cineville en het Ketelhuis en natuurlijk is er van alles te eten en drinken bij de meerdere foodtrucks en winterbarren.

Het volledige programma, prijzen en tickets vind je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!