Back Back Nieuws

Kernwoorden MPI voor komend seizoen: inspiratie, interactie, betere content

14 juli 2011
De jaarlijkse MPI boardretreat vond afgelopen zondag en maandag plaats in Dalfsen, in het hotel Mooirivier aan de Overijsselse Vecht. De meer dan twintig aanwezige actieve commissieleden van MPI Nederland hebben samen met het nieuwe bestuur, onder leiding van kersvers nieuw voorzitter Berend Bouwman, deze anderhalve dag aangegrepen om de grote lijnen van het nieuwe MPI seizoen uit te zetten. Kernwoorden voor het nieuwe seizoen zullen zijn: inspiratie, creativiteit, meer interactie en nog betere content.

Leidende positie verstevigen

Tijdens de aanstaande algemene ledenvergadering op vrijdag 26 augustus zal het complete programma voor 2011-2012 aan de leden gepresenteerd worden. Een programma dat er toe moet leiden dat MPI Nederland aan het einde van de huidige bestuurstermijn een zeer sterke ledengroei heeft laten zien en daarmee haar leidende positie binnen de Nederlandse meetings- en eventsmarkt verder verstevigd.

Onderzoek Corporate Social Responsibility
Tegelijkertijd maakt het MPI hoofdkantoor in Dallas bekend dat zij de Leeds Metropolitan University heeft aangewezen een driejarig onderzoek uit te voeren naar het belang en de waarde van Corporate Social Responsibilty binnen de meetings- en eventsmarkt. 'Dit onderzoek, het meest uitgebreide ooit ondernomen in onze branche, zal onze leden en professionele collega’s praktische handvatten gaan geven voor verdere professionele ontwikkeling.' Aldus Didier Scaillet, MPI chief development officer.

Voorop lopen
Berend Bouwman voorzitter MPI Nederland 2011-2013: 'Dit onderzoek toont wederom aan dat onze vereniging voorop wil lopen in de industrie en van grote waarde wil zijn voor haar leden.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!