Back Back Achter de schermen

Kent iedereen EvenementNieuws al?

25 oktober 2006

Experience Magazine is zich aan het richten op de Belgische markt. Ze was de grens nog niet over of het blad had de website al in Belgische stijl aangepast (tot nu toe is daar nog geen nieuw nieuwsitem op te herkennen overigens, nog steeds staat het bericht bovenin van de VIP-Night).

En nu nog geen week later lees ik dat er een ‘nieuwe’ speler op de evenementenmarkt komt die in het gat gaat springen dat Experience Magazine slash voorheen Festivak heeft achtergelaten. Of bestaat deze speler al langer? Ik heb het over Evenementnieuws, dat binnenkort ook in print zal
verschijnen. Ook in print? Volgens mij het ik even zitten slapen?

[afbeelding niet meer beschikbaar]Evenementnieuws? Huh? Wat blijkt na onderzoek op de site: in april 2006 begonnen met het brengen van nieuws. En ik lees ook even verderop, nu al 15 duizend nieuwsbrief abonnees. Chapeau! Ik heb me meteen aangemeld. Want je moet wel op de hoogte blijven. Dat aanmelden gaat overigens heel makkelijk: gewoon je e-mailadres invullen (mag dat nog?).

Ik zoek nog even door: Uniek Media zit hierachter: ‘Uniek Media is een jonge en creatieve organisatie met ruime ervaring op het gebied van audiovisuele produkties.’

Goed, ik denk ik deel het even met je.

Ben ik de enige die deze nieuwe speler in de evenementenmarkt niet kent? En zijn er trouwens nog meer spelers die ik (waarschijnlijk) niet ken? Ben jij er één van? Anyone?

Wie heeft er eigenlijk al een eigen weblog?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!