Kennisworkshops, foodtour en muziek bij de eerste editie van Netwerken met LOLKennisworkshops, foodtour en muziek bij de eerste editie van Netwerken met LOL
Back Back In de spotlights

Kennisworkshops, foodtour en muziek bij de eerste editie van Netwerken met LOL

23 augustus 2023

Op dinsdag 12 september 2023 - van 's middags tot in de avond - is de eerste editie van het nieuwste netwerkevent voor de meeting- en eventbranche: Netwerken met LOL. Al een tijdje lag dit nieuwe concept op de plank bij initiatiefnemer Linda Kerkhoven van Linda op Locatie (alias LOL). Toen Meggy van PHIL Haarlem haar belde met het idee om een event te organiseren voor de eventbranche ter ere van het 150-jarig bestaan van hun locatie, ontstond het idee om krachten te bundelen. Dit was de directe aanleiding die Linda nodig had om het concept van de plank te trekken en af te stoffen.  

De combinatie van samen iets leren en iets leuks doen zijn één van de kernwaarden van dit nieuwe netwerkevenement voor de event- en meetingbranche. En omdat het de eerste editie is past een feestelijk tintje met muziek, lekker eten en drinken en leuke mensen perfect. Een ticket is inclusief vier kennisworkshops, een streetfoodtour door Haarlem en je bent VIP-gast van PHIL tijdens de 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske met live optredens. Bekijk de vlog met Meggy.

Direct uit je comfortzone

In totaal zijn er in de middag vier kennisworkshops te volgen, waarbij de topics muziek en ontmoeting centraal staan. De dag begint met een heerlijke opwarmer met Pop-Up Choir. Tijmen en Maarten trekken je volledig uit je comfortzone. Samen wordt er iets 'meerstemmigs, magische en magistraals' neergezet, waardoor de dopamine direct door je lichaam giert. Bekijk de vlog met Tijmen.

Leren over de rol van muziek op je event(locatie) 

Muziek kan je boodschap of een emotie versterken. Hoe zet jij muziek in op jouw zakelijke event of meeting? Joep van Weert, zelf muzikant en veel gevraagd dagvoorzitter, weet als geen ander hoe je met muziek de aandacht van je bezoeker trekt en de sfeer beïnvloedt op je event of op je locatie. Hij deelt zijn kennis en we gaan hierover met elkaar in gesprek. Bekijk de vlog met Joep.

 

 Contacten leiden tot contracten

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan raak je zeker enthousiast van de workshop van Lieselore van Dijkhuizen. Zij helpt je om je persoonlijke zichtbaarheid te vergroten, aanbevolen te worden en geen tijd te verspillen aan ondoelmatig netwerken. We passen het direct toe in de praktijk. Bekijk de vlog met Lieselore.

 Go.Chat.Connect

Sebastiaan Wubben van Today is amazing verbindt mensen en gebruikt daarvoor kennisspellen, ofwel; creatieve gespreksstarters. Perfect voor een eerste ontmoeting, maar ook om elkaar beter te leren kennen. Spelletje spelen? Ja! Bekijk de vlog met Sebastiaan.

Streetfoodtour door hartje Haarlem 

Als break-out neemt Pien Keizer van het Haarlem Convention Bureau ons mee per boot, op de fiets of te voet door gangetjes en achterdeuren van locaties in het karakteristieke centrum van Haarlem. Alles even loslaten en culinair genieten met elkaar. Bekijk de vlog met Pien. 

 

Of alvast een beetje online voorproeven met Robert en Peter.

 

Kom in je eentje (of neem iemand mee)

Vind je het lastig om alleen naar een netwerkevent te gaan? Bang dat je wellicht op enig moment alleen komt te staan? Je bent niet de enige en we hebben daarvoor dus iets bedacht. Linda en haar team zorgen ervoor dat je veel verschillende mensen spreekt – het programma staat bomvol interactie - en dat je nooit alleen staat (je loopt dan even naar het lol-meetingpoint). Tijdens het event realiseren ze zelfs contact op maat en naar wens. Check de online gastenlijst en geef alvast op je persoonlijke registratiepagina wie je graag zou willen ontmoeten. Bekijk de vlog van Linda en branchecollega Robert.

 

Tot 12 september 2023 in Haarlem!
Eventwebsite en tickets. 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!