Back Back Nieuws

Kennismakingsprogramma 27 en 28 maart voor de eventbranche op Texel

13 december 2013
De zon, de zee, de lucht, de rust, de geur en de vergezichten, alles heeft een andere dimensie op dit heerlijke eiland. Het gevoel er even tussenuit te zijn. Texel geeft van nature inspiratie en ligt toch slechts op een uur rijden van Amsterdam. Kortom, een eiland met mogelijkheden voor events en incentives.

Wadeigenwijz, het gespecialiseerde Wadddenlabel van Eigenwijze Evenementen, organiseert samen met Landal Business Line een eerste gemeenschappelijke kennismaking met het eiland Texel.

Kennis maken
Samen met partner, de business-to-business afdeling van Landal GreenParks, genaamd Landal Business Line, bied Wadeigenwijz een kennismakingsprogramma met collega’s uit de eventbranche op Texel op donderdag 27 en 28 maart 2014.

Programma
Na een oversteek van 20 minuten met de TESO bootdienst start direct een eerste kennismaking over het eiland. De mooiste plekken van het eiland zullen deze dagen bezocht worden: Het Wad, het Lage Land, De Hoge Berg, de haven van Oudeschild, etc. Je gaat op pad met de boswachter door bos en duin. We 'proeven' de Flora en Fauna van De Slufter. Sportief, culinair, ontspanning; aan alle elementen is gedacht in het programma. Je verblijft in de villa’s van Landal Sluftervallei in De Cocksdorp.

Partners
Op vrijdag 28 maart zul je het eiland Texel weer verlaten met een tas vol indrukken en een duidelijk beeld van de mogelijkheden van het eiland. Met diverse Texelse partners wordt invulling gegeven aan dit Texel programma. De volgende Texel partners maken dit programma mogelijk; Zandbank Texel, Fietsverhuur De Koog, TBO Texel, TX10, Bets fietsverhuur, In Balans De Aleph, Juttersmuseum Flora, Vincent De Eilandkeuken, Solexverhuur Texel.

Aanmelden
Er wordt een compleet programma, incl. overnachting, ontbijt, lunches & diners, programma en transfer aangeboden. Je betaalt voor deze twee dagen een kleine bijdrage á €  79,- exclusief BTW.  Wil je deelnemen, meld je dan hier aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!