Back Back Nieuws

Kennismakingsmiddag Aviodrome als evenementenlocatie

31 maart 2008
Nationaal Luchtvaart- Themapark Aviodrome nodigt belangstellenden van evenementenbureaus uit om op dinsdagmiddag 6 mei 2008 deel te nemen aan de kennismakingsmiddag van de Aviodrome als Evenementenlocatie.

Ontvangst om 13.15 uur voor belangstellenden die de boeiende en indrukwekkende film " Connie's Comeback" willen zien. De film geeft prachtig weer wat er zoal komt kijken voordat een vliegtuig in ons museum staat. Dit toestel is uniek en is het enige nog vliegende exemplaar ter wereld.

Voor de overige leden is de ontvangst om 14.15 uur voor de rondleiding die om 14.30 uur begint. In het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome wordt 100 jaar luchtvaart gepresenteerd in de meest brede zin van het woord. Naast een binnenexpositie van 6000 m2, is ook het buitenterrein geheel ingericht in luchtvaartstijl.

Het park bestaat uit diverse gebouwen waaronder het in de vorm van een vleugel gebouwde hoofdgebouw met een Da Vinci zaal, Friendship Foyer, Dakota Panorama, Constellation Theater en het Skymaster Plein. Even verderop vind je het bijzondere Schipholgebouw; een reconstructie van het luchtvaartstationsgebouw dat in 1928 op Schiphol stond en onder andere fungeert als kenniscentrum. Het Schipholgebouw beschikt over een Briefingroom, De Herenkamer, de Plesman Salon en een Grand Café.

Verder beschikt het themapark over de T2-hangaar waar de vliegtuigen geparkeerd staan en onderhouden worden. Sinds september 2006 heeft de Aviodrome er een nieuwe locatie bij, de Piloten Mess geheel ingericht in de stijl van de jaren '30-'40. Na de rondleiding word je in deze Piloten Mess om ca. 17.00 uur een hapje en een drankje aangeboden.

Aanmeldingen per e-mail gericht aan de Aviodrome t.a.v. dhr. Chris J. Heine : c.heine@aviodrome.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!