Back Back Nieuws

Kennismaking met Kasteel Ammersoyen

18 mei 2009

Kasteel Ammersoyen opent op zondag 24 mei van 14.00 tot 17.00 uur haar deuren en kun je een blik werpen op het prachtige Kasteel, het gerestaureerde Koetshuis en haar rijke geschiedenis. Tijdens deze opening vind je op het kasteelterrein van Kasteel Ammersoyen misschien wel dé locatie voor een personeelsfeest, vergadering, receptie, diner droomhuwelijk of 25-jarige bruiloft.

Geldersch Landschap & Geldersche Kasteelen en huiscateraar Hutten hebben samen de laatste hand gelegd aan het Koetshuis, een tweede unieke feestlocatie op het kasteelterrein. Met de voltooiing van de restauratie van het Koetshuis ontstaan een scala aan nieuwe mogelijkheden.

Tijdens de opening kun je ieder hoekje van dit kasteelterrein met haar Kasteel en Koetshuis bekijken. Diverse gratis rondleidingen en een gratis consumptie maken het zeker de moeite waard een bezoek te brengen.

Kasteel Ammersoyen is één van de mooiste en best bewaarde kastelen van Nederland. Binnen de robuuste kasteelmuren vind je verschillende historische vertrekken die jouw feest of bijeenkomst een unieke uitstraling geven.

Het Koetshuis beschikt over twee sfeervolle zalen en is een geschikte ruimte voor een stijlvolle receptie of een spetterend feest van 20 tot 150 gasten. Ook kun je er met maximaal 80 gasten heerlijk dineren. Door gebruik te maken van een tent kan het maximaal aantal gasten uitgebreid worden.

Kijk voor meer informatie over de opening en het kasteel op www.kasteel-ammersoyen.nl

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!