Kennismaking evenementenbestemming Noord-LimburgKennismaking evenementenbestemming Noord-Limburg
Back Back Nieuws

Kennismaking evenementenbestemming Noord-Limburg

12 september 2022

Het Venlo Convention Bureau organiseert op donderdag 20 oktober een gratis tour voor meeting- en eventplanners om kennis te maken met de regio Venlo – Horst – Venray in Noord-Limburg als evenementenbestemming. Er worden in totaal 6 locaties bezocht, bijzondere overnachtingsaccommodaties en evenementenlocaties, en je gaat als deelnemer het rustgevende en natuurrijke karakter van deze regio ervaren.

Van symposium tot beurs

Hotel Asteria, Parkhotel Horst en Center Parcs de Limburgse Peel zijn de locaties met veel overnachtingscapaciteit en ook uiteenlopende mogelijkheden voor (grote) evenementen. Schouwburg Venray en Equestrian Centre de Peelbergen zijn twee eigentijdse evenementenlocaties die grote groepen in verschillende opstellingen kunnen ontvangen, van symposium tot beurs. Graaf ter Horst tot slot is een prachtig verbouwde voormalige kasteelboerderij waar kleinere groepen kunnen vergaderen en overnachten en waar de deelnemers van de kennismakingsdag een heerlijke lunch genieten. Een deel van de tour wordt afgelegd met een busje en een deel met een verfrissende wandeling langs het water en door het bos.

Venlo – Horst – Venray

De regio Venlo – Horst – Venray is gelegen binnen de vierhoek Nijmegen – Eindhoven – Maastricht – Düsseldorf en is als evenementenbestemming extra aantrekkelijk voor organisatoren die een verbinding zoeken met gebieden waar veel bedrijvigheid is op het gebied van agri & food, logistiek, maakindustrie en toerisme. Organisatoren die de toepassing van gezondheids- en duurzaamheidsaspecten belangrijk vinden of graag gebruik maken van de gunstige internationale ligging op de grens met Duitsland zitten hier ook goed!

Het Venlo Convention Bureau heeft op de eerste kennismakingsdag in het voorjaar veel positieve reacties mogen ontvangen als ‘verrassende en veelzijdige regio’ met veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Het programma op donderdag 20 oktober duurt van circa 10.00 tot 16.30 uur en is inclusief een lunch. Aanmelden kan hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!