Kennisdelen, daar gaat het om! Editie 1: Sportieve evenementen #OpPapendalKennisdelen, daar gaat het om! Editie 1: Sportieve evenementen #OpPapendal
Back Back Nieuws

Kennisdelen, daar gaat het om! Editie 1: Sportieve evenementen #OpPapendal

04 maart 2020

Kennisdelen, daar gaat het uiteindelijk allemaal om in de evenementenbranche, toch? Tijdens de evenementen die we #OpPapendal organiseren voor onze opdrachtgevers is het onderwerp vaak het delen van kennis, maar zelf kunnen we er ook wat van! Welke kennis heb jij opgedaan of waar loop je tijdens het organiseren van een evenement vaak tegenaan? Samen bergen wij een schat aan informatie. Delen?

Exclusieve kennissessies #OpPapendal

Met dit doel in het achterhoofd organiseert Papendal in samenwerking met High Profile Events een serie exclusieve kennissessies. Graag willen we jou uitnodigen om deel te nemen aan een van deze waardevolle sessies op Papendal!

Sportieve evenementen

In dit Olympische jaar is het thema van de eerste sessie dan ook Sportiviteit, gezondheid en vitaliteit toevoegen aan je event. De eerste sessie is bovendien gelijk een bijzondere: Anouk van Langerak, projectleider Evenementen NOC-NSF schuift aan als expert!

Input

We organiseren deze sessies echt met het doel om informatie en kennis te delen. Heb jij een specifieke vraag over het organiseren van sportieve evenementen? Een terugkerende uitdaging of een geniale oplossing? Fijn als je wilt delen. We gaan graag aan de slag met jouw input, eventueel om op te lossen én om allemaal van te leren.

Wie

Jij als ervaren evenementenprofessional, in gesprek met collega’s uit de branche en het team van Papendal. Als expert aan tafel hebben we Anouk van Langerak, projectleider Evenementen NOC-NSF. Het gesprek wordt opgetekend door High Profile Events.

Waar

Hotel Papendal

Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

Wanneer

12 maart 09:30 – 11:00

Aanmelden? Marketing@papendal.nl en redactie@events.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!