Ken je Clubp al?Ken je Clubp al?
Back Back Nieuws

Ken je Clubp al?

19 juni 2023

Supportprofessionals, (management)assistants, (directie)secretaresses, officemanagers opgelet! Want ben jij al bekend met Clubp?! Het secretaressevak is een prachtig vak dat altijd aan het veranderen is. Maar hoe blijf je flexibel en veerkrachtig in deze steeds snellere wereld? Waar haal je up-to-date kennis vandaan en hoe zorg je dat je mee blijft groeien? En waar haal je goede ideeën en inspiratie vandaan?

Grootste netwerk

Precies hierom is Clubp twee jaar geleden opgericht. Iets wat heel ‘klein’ begon als een idee dat voortkwam uit hun eerste SmallTalks (een sparsessie met vakgenoten), is nu uitgegroeid tot het grootste netwerk van supportprofessionals in Nederland! Inmiddels zit Clubp op ruim 800+ leden, een prachtig en divers netwerk van ambitieuze vakgenoten, zoals managementassistants, directiesecretaresses en officemanagers.

Kennis en ervaring delen centraal

Clubp is hét platform voor en door ambitieuze supportprofessionals waarbij kennis en ervaring delen centraal staat. Je vindt er de beste tips en tricks, e-learnings, blogs, podcast en moodboards. Daarnaast heeft Clubp zelfs haar eigen magazines vol vakinhoudelijke informatie en inspiratie en verschillende (online) events. Naast een plek om te sparren met vakgenoten en om jezelf te ontwikkelen, kun je Clubp ook gebruiken om razendsnel antwoord te krijgen op je vraag. Zoek je een uniek relatiegeschenk, een prachtige vergaderlocatie of een goed boek? Clubp is jouw Google en geeft je overzicht!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!