Back Back Nieuws

Kees Teer van Corendon te gast College Tour West-Friesland over zijn droomhotel

04 mei 2015
Kees Teer van Corendon is 5 juni 2015 te gast in de eerste aflevering van het tv-programma College Tour West-Friesland. In een exclusieve setting komt de Managing Director Europe van Corendon Hotels & Resorts vertellen hoe hij samen met eigenaar Atilay Uslu een oud kantoorgebouw in Amsterdam omtoverde tot droomhotel. Een spannend proces dat ook in beeld is gebracht door RTL.

Teer komt vertellen hoe het is om in twee totaal verschillende culturen zaken te doen, de Turkse en de Nederlandse. ‘Het begint al bij duidelijke communicatie en goede vertalingen’, zegt Teer in het RTL programma Van Luchtkasteel tot Droomhotel. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda bij de topman van Corendon. Presentator Robert-Jan Knook vraagt hem hoe hij dat doet. En natuurlijk komt het pronkstuk van het hotel aan bod, de hotelsuite met de cockpit van een Boeing.

Het programma College Tour West-Friesland begint 5 juni om 15.30 uur in de showroom van Toyota Botman aan de Marowijne 31, 1689 AR in Zwaag. Na de opname van het tv-programma is er een netwerkborrel.

Foto: Kees Teer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!