Back Back Nieuws

Kees Janssen Theatre Productions verzorgt The Power of Built-In

26 januari 2015
De nieuwe ovenserie van de merken Bosch, Siemens en Neff werd in november en december 2014 gezamenlijk in één event gelanceerd: The Power of Built-In. In Fox Theater in Hoofddorp, het theater met één van de grootste projectieschermen van Europa, verzorgde Kees Janssen Theatre Productions in opdracht van B/S/H/ Nederland het creatieve concept en tekende voor de productie en regie.

75 minuten
De 75 minuten durende show werd tien maal in Fox Theater opgevoerd voor in totaal 1.500 retailers. Kees Janssen Theatre Productions maakte optimaal gebruik van het ellipsvormige scherm in het theater en ontwierp een presentatie, die de gasten het gevoel gaf midden in de show te zitten. Het resultaat was een spectaculaire presentatie met vernieuwende video en beeld content door middel van rondom projectie. De toon werd gezet met een lasershow, ondersteund door live muziek van Circle Percussion. De nieuwe ovens werden gelanceerd met acrobatische hoogstandjes van Urban Circusacts, die fungeerden als metaforen voor de kenmerken van de verschillende merken. Op die manier werden de logo's, icoontjes en slogans van de drie merken tot leven gewekt. Het overdonderende, indringende spektakel op het podium werd afgewisseld met korte, krachtige presentaties van de CEO, de marketing directeur en sales directeuren van Bosch, Siemens en Neff.

Bekijk hier de compilatie van de show.
Compilatie Show Lancering nieuwe ovenseries van de merken Bosch, Siemens en Neff from Kees Janssen Theatre Productions on Vimeo.

Proeven en bewonderen
De gasten werden vooraf en na afloop culinair verwend en kregen in het naastgelegen Inspiratiehuis 2020 van B/S/H/ Nederland alle gelegenheid de hypermoderne snufjes en technologische vernieuwingen van de smart ovens te bewonderen.

Foto: Ton Jelsma

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!