Back Back Nieuws

Kdz! Adventure Summer vult Ahoy

19 juli 2006

Kdz! Adventure Summer, het grootste en meest avontuurlijke kinderevenement van Nederland heeft een programma samengesteld geïnspireerd op het hoofdthema ‘Vakantie’. Met meer dan 100 leuke en spannende activiteiten verdeeld over 30.000 vierkante meter is Kdz! Adventure Summer weer het grootste avontuurlijke kinderevenement van Nederland.


Kdz! Adventure Summer (voorheen Kids Aventure) heeft dit jaar het hoofdthema ‘vakantie’ gekozen. Het evenement wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en verwacht dit jaar 35.000 bezoekers. Het hoofdthema ‘vakantie’ begint al direct bij de aankoop van de toegangskaarten. Dit zijn namelijk zogenaamde ‘boardingpassen’ voor een bus, boot of vliegtuig.


De toegangshal tot het evenement in Ahoy’ wordt omgebouwd tot een grote vertrekhal van de Kdz! Airways vliegtuigmaatschappij. Na het doorlopen van de ‘gate’ kunnen de kinderen beginnen met het maken van hun eigen avontuur op Kdz! Adventure Summer. Traditiegetrouw is Kdz! Adventure Summer opgebouwd uit vijf thema’s; Sport & Spel, Techniek & Natuur, Cultuur, Media en Entertainment, die nu ieder ook zijn opgebouwd uit verschillende landen.

Zo kan men zelf teenslippers maken in Japan of met de ouders in Kampeerland meedoen aan het kampioenschap tent opzetten en luchtbed oppompen. Afkoeling kan men vinden in het Franse waterpaleis en op het strand van Jamaica met echte strandhutten waar geknutseld kan worden. Thee kan gedronken worden in Marokko, waarna de kinderen doorkunnen naar Australië om een boemerang te leren maken en gooien. De Verkeerstuin, dit jaar omgedoopt tot Rijbewijsland is groter dan ooit. Zowel binnen als buiten krijgen de kinderen te maken met bijzondere verkeerssituaties op een terrein van meer dan 2400 m2 met rotondes, kruispunten, water, tunnels, heuvels en bruggen. Natuurlijk gaat het dak er weer af in het ShowKdz! Theater met bekende sterren als Topstars, Bo & Monica, Kikx en MY5.

Kortom Kdz! Adventure Summer brengt de kinderen een wereldvakantie gedurende een hele week. Kdz! Adventure Summer is zeven dagen geopend in Ahoy’ Rotterdam van maandag 7 augustus tot en met zondag 13 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Dagkaarten voor Kdz! Adventure Summer kosten € 12,- per stuk (met Rotterdampas € 1,- per stuk) en zijn verkrijgbaar via de Kassa van Ahoy’, telefoon 0900 2352469 (45 ecpm), via www.kdzweb.nl of bij de RET Verkoop- en Informatiepunten.

Kdz! Adventure Summer is onderdeel van het Kdz! Platform. Kdz! staat voor zelf ontdekken, samen doen! Het Kdz! Platform is een initiatief van Kdz! Foundation. Producent van de Kdz! evenementen is organisatiebureau Original Concepts bv uit Dordrecht. Ahoy' Rotterdam onderstreept het belang van Kdz! Adventure en zal daarom het evenement ook ondersteunen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!