Back Back Nieuws

Kasteelboerderij op de Berckt najaar beschikbaar

08 januari 2009
De bouw van de Kasteelboerderij op Landgoed Kasteel de Berckt (bij Baarlo) vordert, het hoogste punt is bereikt. De planning om het komende najaar open te zijn voor de evenementenmarkt -  men kan er met 1000 m/v terecht - is daarmee welhaast zekergesteld.

 

Het weer was de Kasteelboerderij tot voor kort goedgezind. Door de zachte weersomstandigheden verrees de 3de verdieping in rap tempo en kon in december reeds aan het dak begonnen worden. In het voorjaar zal gestart worden met de binnenafwerking van zowel de feestzalen, vergaderruimtes als hotelkamers. Ondanks het feit dat de inrichting nog vorm moet krijgen, mag de locatie zich nu al verheugen op de nodige interesse. 'De bouw kan gewoon niet uitlopen, eind juli ontvangen we de eerste gasten', aldus bedrijfsleider Michael Stoffels.

 

Niet alleen de boekingen voor verblijfsrecreatie lopen binnen, ook de eerste aanvragen voor evenementen zijn in behandeling. Een veelbelovend begin. De Kasteelboerderij is een van de weinige locaties in deze  regio waar men met 1000 feestgangers terecht kan en ligt daarbij ook nog eens in een bijzonder sfeervolle, landelijke entourage.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!