Back Back Nieuws

Kasteel Woerden opent op 17 januari

12 januari 2007
Kasteel Woerden wordt woensdag 17 januari officieel geopend. Na de woorden van burgemeester Schmidt volgt volgens de organisatie een spectaculaire openingsceremonie op het Exercitieterrein en vervolgens bij Kasteel Woerden. Daarna hebben de genodigden volop gelegenheid om het kasteel te bekijken.

Het programma ziet er alsvolgt uit:
15.30 uur ontvangst op het Exercitieterrein
15.45 uur officiële gedeelte met toespraak van Burgemeester H. Schmidt
16.00 uur Openingsceremonie “Opening Kasteel Woerden”
16.15 uur Gelegenheid om het Kasteel te bezichtigen
17.30 uur Einde

Het Kasteel wordt geëxploiteerd door drie partijen; Allerzorg, Eurest Horeca en Abrona. Eurest Horeca exploiteert onder de naam Grand Kasteel Woerden de brasserie, vergaderzalen en trouwzaal van het Kasteel. Allerzorg houdt kantoor in Het Rondeel. Abrona heeft in de oost- en zuidvleugel van het kasteel 28 appartementen voor zorgvragers gerealiseerd. De appartementen worden sinds november bewoond.

Daarnaast exploiteert Abrona op de bovenste verdieping van het Kasteel de ´Zaal der Kunsten´. Hier werken mensen met een verstandelijk beperking in de bediening en de huishouding. De ´Zaal der Kunsten´ is voor iedereen toegankelijk. De combinatie van zorg, welzijn en cultuur is hierbij uniek. De Zaal der Kunsten in Kasteel Woerden biedt een gevarieerd aanbod aan culturele activiteiten voor jong en oud: kindertheater, poëzie, amateur theater, toneel of cabaretvoorstellingen, maar ook tentoonstellingen of exposities.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!