Kasteel Wijenburg omgetoverd tot X-Mas Drive ThruKasteel Wijenburg omgetoverd tot X-Mas Drive Thru
Back Back Nieuws

Kasteel Wijenburg omgetoverd tot X-Mas Drive Thru

02 december 2020

Kasteel Wijenburg wordt op donderdag 24 december omgetoverd tot een ware X-Mas Drive Thru. De X-Mas Drive Thru is een alternatief voor de huwelijken die Kasteel Wijenburg normaal gesproken verzorgd. Zo kan men met kerst de gerechten en wijnen van De Wijenburg zelf op tafel zetten.

Kasteel Wijenburg

Nu Kasteel Wijenburg geen kerstdiners op locatie kan organiseren, kwamen ze met het alternatief voor een X-Mas Drive Thru. Het is niet de eerste keer tijdens deze crisis dat Kasteel Wijenburg zich laat zien als restaurant. In de zomer zijn er verschillende succesvolle diners georganiseerd. ‘Wij blijven positief en houden ervan om mensen een mooie dag te bezorgen. Nu dan niet in de vorm van een huwelijksdag, maar door middel van een culinair kerstdiner’, aldus Algemeen Manager Johan Huisman.

X-Mas Drive Thru

Voor zondag 20 december kan er via de website een gerecht gekozen worden. Er is keuze uit een vier- of vijfgangen diner en/ of een uitgebreide borrelplank met een soep. Op donderdag 24 december kan het bestelde diner tussen 09.00 en 16.00 uur met de auto bij Kasteel Wijenburg opgehaald worden. De X-Mas Drive Thru is geheel in kerstsferen met het uitgelichte kasteel, kerstbomen en vuurkorven. Bij de gerechten zit een instructie voor het serveren en opwarmen. Over de gerechten staat een achtergrondverhaal geschreven, voor een persoonlijke touch.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!