Kasteel Wijenburg 'De Beste van Nederland'Kasteel Wijenburg 'De Beste van Nederland'
Back Back Nieuws

Kasteel Wijenburg 'De Beste van Nederland'

03 oktober 2018

Vanaf zondag 30 september presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van 'De Beste van Nederland'. Kasteel Wijenburg is genomineerd in de trouwspecial waar verschillende trouwspecialisten in een vlog laten zien hoe je de bruiloft van je dromen waar kunt maken. Hiermee maakt Kasteel Wijenburg kans om op donderdag 1 november de prestigieuze 'Beste trouwlocatie van Nederland' te worden. 

Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie waar slechts één huwelijk per dag plaatsvindt, omdat je het kasteel altijd alleen voor jezelf hebt! Ongeveer 150 bruidsparen per jaar vieren hier de 'mooiste dag van hun leven'. Op het intieme kasteeltje kun je niet alleen trouwen, maar ook dineren, feesten én overnachten. 

De kijker thuis bepaalt

De professionele vlogger Vera Britt heeft een bijzondere vlog van het kasteel gemaakt waar de romantische sfeer goed wordt neergezet. De kijker thuis bepaalt uiteindelijk wat hun favoriete vlog is door te stemmen op de website van 'De Beste van Nederland'. 

Het nieuwe seizoen van 'De Beste van Nederland' start op zondag 30 september rond 16.00 uur op RTL 4 met daarin de beste trouwlocaties. Na afloop kunnen kijkers de vlogs rustig terugkijken op RTL XL. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er direct gestemd worden op hun favoriete vlog. De poll opent op vrijdag 28 september om 12.00 uur en sluit ruim een maand later op maandag 29 oktober om 12.00 uur.

De winnaars van de verschillende branches worden op donderdag 1 november om 19.00 uur bekend gemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van 'De Beste van Nederland'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!