Kasteel Vaalsbroek in de running voor de Dutch Hotel AwardKasteel Vaalsbroek in de running voor de Dutch Hotel Award
Back Back Nieuws

Kasteel Vaalsbroek in de running voor de Dutch Hotel Award

29 mei 2017

Na een spannende halve finale behoort Bilderberg Kasteel Vaalsbroek tot de finalisten van de Dutch Hotel Award. Dat heeft de jury van deze prestigieuze prijs voor de nationale hotellerie bekendgemaakt. 

In de finale moet Kasteel Vaalsbroek het opnemen tegen Landgoed de Wilmersberg uit De Lutte en het Kruisherenhotel in Maastricht. Op donderdag 1 juni krijgt het Management Team de kans om de jury te overtuigen om nummer één te worden. Het thema van de Dutch Hotel Award (DHA) 2017 is ‘What’s your story?’

Het juryoordeel

De jury van de Dutch Hotel Award 2017 zei over Kasteel Vaalsbroek het volgende: 'Levendige teampresentatie, met themakleding, waarin het verhaal over het hotel goed neergezet werd.' De hoofdstukken werden door de verschillende medewerkers verteld met als rode draad 'spero invidiam' (ik hoop benijd te worden), de lijfspreuk van Johann Arnold von Clermont. Deze textielfabrikant kocht het kasteel in 1761 en maakte van Vaals en omgeving een welvarende streek.

Finaleopdracht

In het finalebezoek op 1 juni krijgt het Management van Kasteel Vaalsbroek precies twee uur de tijd om de jury ervan te overtuigen dat zij het beste hotelteam van Nederland zijn. In deze twee uur worden ook de resultaten van de finaleopdracht gepresenteerd.

De opdracht van dit jaar: 'Organiseer vóór de finaledag (binnen één week) een activiteit die in het teken staat van een nieuw hoofdstuk in het verhaal van jullie hotel.' Kasteel Vaalsbroek organiseerde afgelopen zaterdag in de stijl van Von Clermont een BBQ 2.0. De gasten konden op het kasteelterras genieten van een culinaire BBQ met muzikale omlijsting.

De winnaar van de Dutch Hotel Award 2017 wordt op 22 juni bekendgemaakt tijdens het Hotel Management Diner te Den Haag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!