Kasteel De Vanenburg voegt zich bij WorldHotels CollectionKasteel De Vanenburg voegt zich bij WorldHotels Collection
Back Back Nieuws

Kasteel De Vanenburg voegt zich bij WorldHotels Collection

09 december 2021

WorldHotels maakte gisteren bekend dat Kasteel De Vanenburg in Putten zich heeft aangesloten bij de hotelcollectie van WorldHotels Collection. Na een upgrade van het totale hotel- en restaurantproduct en de recente afronding van een uitgebreide kamerrenovatie voegt het viersterrenhotel van de familie Baan zich bij de exclusieve upscale en luxe hotels van WorldHotels Collection.

Kasteel De Vanenburg is gelegen op de Veluwe op een authentiek 17e-eeuws landgoed met 52 sfeervolle en luxe kamers, een culinair restaurant (wat voor het derde jaar op rij is uitgeroepen tot één van de 500 Lekkerste restaurants van Nederland) en twaalf stijlvolle en inspirerende vergader- en conferentiezalen. Het historische landgoed kenmerkt zich door de bijzondere natuur met vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen. De hotelkamers liggen verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur, met elk een eigen entree en terras en uitgerust met alle voorzieningen voor een stijlvol en comfortabel verblijf.

Renovatie

Tijdens de periode dat het hotel volledig gesloten was, heeft Kasteel De Vanenburg niet stil gezeten. Een deel van de hotelkamers is voorzien van een grondige renovatie. Met de frisse lichte uitstraling zijn buiten en binnen nog meer met elkaar verweven en nodigen de kamers uit om te ontspannen, voor een nachtje weg of tijdens een zakelijke bijeenkomst.

'De vertrouwde gezichten blijven'

'Het is fantastisch om toe te treden tot de WorldHotels familie', aldus Bernhard Baan, General Manager van Kasteel De Vanenburg. 'Na alles wat we de afgelopen jaren geïnvesteerd hebben in het landgoed om onze gasten een stijlvolle en bijzondere ervaring te bezorgen, is de nieuwe positionering als WorldHotels Distinctive Collection hotel voor ons een logisch gevolg en een onderstreping van het serviceniveau waar we voor staan. Kasteel De Vanenburg is en blijft familiebezit en de vertrouwde gezichten blijven. We blijven dezelfde hoge service en persoonlijke gastvrijheid bieden zoals men van ons gewend is. We kijken ernaar uit om onze bestaande maar ook nieuwe gasten van WorldHotels te verwelkomen op ons bijzondere landgoed.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!