Back Back Nieuws

Kasteel De Keverberg opent deuren met uitgebreid programma

08 mei 2015
Tijdens het evenement Belaef Kessel zondag 17 mei start de kaartverkoop voor het openingsfeest van Kasteel De Keverberg. Dit feest wordt georganiseerd op zaterdag 26 september. Dan verzorgt Guido’s Orchestra een avondvullend programma in de kasteeltuinen met het verbouwde kasteel op de achtergrond. Het optreden is onderdeel van een uitgebreid openingsprogramma dat duurt van 24 tot en met 27 september.

Business to business avond
Donderdagavond 24 september wordt er een business to business avond georganiseerd waarvoor de kaartverkoop later start. Zaterdag 26 september vindt er ’s ochtends een ontbijt plaats voor de Ridders van De Keverberg. Rond de lunch vindt die dag de officiële opening plaats. Zondag 27 september is er dan een open dag in en rond het kasteel.

Belaef Kessel
De kaartverkoop voor het openingsfeest start op Belaef Kessel op 17 mei. Die dag opent heel Kessel haar deuren. Ondernemers hebben speciale aanbiedingen, op allerlei plekken in het dorp vinden er optredens plaats en diverse recreatieve bestemmingen zoals de forellenvijver en de in het oude gemeentehuis gevestigde Bed & Breakfast houden een open dag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!