Kasteel De Keverberg genomineerd voor MEETINGS®AwardKasteel De Keverberg genomineerd voor MEETINGS®Award
Back Back Nieuws

Kasteel De Keverberg genomineerd voor MEETINGS®Award

10 september 2018

Kasteel De Keverberg is een van de acht genomineerden voor de MEETINGS® Award in de categorie ‘Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2018’.

De MEETINGS® Awards worden georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS. In het vakblad MEETINGS en op de website van bestevergaderlocatievanhetjaar.nl staan de genomineerden. De regionale en nationale winnaars worden 21 januari 2019 bekend gemaakt tijdens het zevende Meetings Business Event op Landgoed ISVW te Leusden.

Francien van Kessel van Kasteel De Keverberg: Bijzonder trots zijn we! Temeer omdat we vorig jaar ook al werden verkozen tot de ‘Beste trouwlocatie van Limburg’.  Met drie jaar zijn we nog relatief jong, maar meer en meer bedrijven vanuit Nederland, België en Duitsland weten ons te vinden. Wat De Keverberg zo uniek maakt? Dat is toch wel die eeuwenoude ruïne die floreert door het transparante, ultramoderne, architectonisch jasje. Een vergaderlocatie waar je de energie voelt stromen. Een plek die een ongekende vergadersfeer ademt, vol inspiratie en met uitgekiende faciliteiten.

Kasteel De Keverberg is een perfect bereikbare eventlocatie geschikt voor relatiedagen, productpresentaties, congressen of personeelsbijeenkomsten. Het vergadermonument is gelegen aan de Maas, op de grens van Noord- en Midden-Limburg en nabij de A2, A73 en A67. De Keverberg herbergt zeven beschikbare ruimtes, geschikt voor 8 tot 350 personen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!