Back Back Nieuws

Kasteel Cammingha zoekt naam voor appartement

26 april 2016
Kasteel Cammingha, het kasteel naast De Landgoederij aan de Kromme Rijn in Bunnik, beschikt naast een aantal vergaderruimtes en een trouwzaal ook over een volledig ingericht appartement. Het appartement is onlangs gerenoveerd en opnieuw ingericht.

‘Nu alle verbouwingen zijn afgerond, mist alleen nog een mooie, passende naam voor het appartement’, vertelt manager Patrick van den Brink. ‘Wij vinden het leuk om onze relaties en mensen uit de omgeving hierin te betrekken en daarom hebben wij er een actie aan gekoppeld. Diegene die de leukste naam verzint, wint een overnachting in het appartement!’, zegt een enthousiaste van den Brink.

Appartement
Kasteel Cammingha is een bijzonder kasteel dat dateert uit 1395. Het is momenteel een populaire locatie voor huwelijken, vergaderingen en bijeenkomsten in de kasteeltuin. Het appartement heeft een woon/zitgedeelte, keuken, badkamer en aparte slaapkamer. Het appartement wordt ingezet als bruidssuite en als ruimte om in informele setting te vergaderen. Met het verbeterde comfort en stijlvolle uiterlijk is het zeker ook geschikt als logement of B&B.

Overnachting 
‘Wij willen graag dat de gasten zich thuis en op hun gemak voelen in het appartement’, vertelt van den Brink verder. ‘Een leuke, passende naam mag daarom niet ontbreken!’ Mensen kunnen tot en met 4 mei aanstaande hun suggestie mailen naar info@delandgoederij.nl of een reactie plaatsen op de facebookpagina van Kasteel Cammingha. Maandag 9 mei wordt de naam en de winnaar bekend gemaakt.

Foto: Eric Kleinberg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!