Kartfabrique opent real life teambuildinggame: Moon TreesKartfabrique opent real life teambuildinggame: Moon Trees
Back Back Nieuws

Kartfabrique opent real life teambuildinggame: Moon Trees

10 juli 2020

De Utrechtse Kartfabrique opent 13 juli a.s. de gloednieuwe real life game Moon Trees. Een actief en avontuurlijk teamspel waarin het beste van Catan en Verover de vlag samenkomt.

Bouwen, binden en behouden

De afgelopen maanden vroegen ongetwijfeld veel doorzettingsvermogen en flexibiliteit van je team. Nu het ‘nieuwe normaal’ ook echt normaler begint te voelen, ontstaat er weer ruimte om samen te komen. Een mooi moment om een sterk team te bouwen, binden en behouden tijdens Moon Trees. Zijn jullie fanatiek, strategisch en avontuurlijk aangelegd? Dan betreed je met plezier het verlaten fabrieksdepot waarin alles draait om samenwerken met elkaar en de elementen. Uiteraard op 1,5 meter afstand.

Do you have what it takes?

In de real life game vind je Moon Trees die als een onzichtbaar schild de aarde beschermen, zodat we hier veilig kunnen leven. Met te verdienen grondstofmunten verzorg jij de Moon Trees. Er zijn 21 Moon Trees van 3 niveaus. Hoe hoger het niveau, hoe meer punten je verdient en hoe meer grondstoffen worden uitgegeven. In 2 rondes strijd je als team om de winst. Het bemachtigen van grondstoffen, bewaken en veroveren van de meest waardevolle Moon Trees vraagt om ultieme samenwerking en strategisch inzicht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!