Kartfabrique krijgt grootste stand-up comedyclub van Nederland Kartfabrique krijgt grootste stand-up comedyclub van Nederland
Back Back Nieuws

Kartfabrique krijgt grootste stand-up comedyclub van Nederland

07 juli 2020

Stilzitten? Dat is niks voor de Kartfabrique! Daarom primeurt zij met een tweedaagse try-out van het concept ComedyFabrique. Comedians als Arie Koomen, Roel C. Verburg en Howard Komproe bouwen op 17 en 18 juli de Utrechtse Kartfabrique om tot de grootste stand-up comedyclub van Nederland. Het einde van de lockdown vier je met humor! 

Ouderwets comedygevoel

Na vier maanden thuiszitten, is iedereen wel toe aan wat humor. Maar waar krijg je nog dat ouderwetse comedyclub gevoel met anderhalvemeter afstand? Nou: in de charmante, oude fabrieksloods van de Kartfabrique. Ruimte genoeg! Met de lekker rauwe, industriële uitstraling van je favoriete club maar ook met genoeg ruimte om je benen te strekken én met een hapje en drankje binnen handbereik. Welkom in de ComedyFabrique! Het alles-in-één-pakket voor een vrolijk begin van het nieuwe normaal. 

Spannend

Ze houden het graag een beetje spannend! Wanneer jij in je theaterstoel ploft weet je nog niet welke comedians het podium gaan betreden. Sit back, relax & laat je een uur lang verrassen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!