Back Back Nieuws

Karin van den Broek nieuwe Sales Manager Courtyard by Marriott

21 juli 2014
Karin van den Broek is per 1 juli jongstleden in dienst getreden bij het Courtyard by Marriott - Amsterdam Airport in Hoofddorp. Karin is de nieuwe Sales Manager voor het hotel en genereert tevens New Business voor Claus Event Center en Papa’s Beach House.

‘Van nature ben ik gast- en servicegericht en streef ik naar het voortdurend creëren van bijzondere ervaringen voor onze gasten. Mijn sleutelwoorden zijn service en kwaliteit. Daarmee kan een hotel zich onderscheiden en ervoor zorgen dat haar gasten terugkomen. De combinatie van het Courtyard hotel, Claus Event Center en Papa’s Beach House is uniek in Nederland en biedt uiteenlopende mogelijkheden voor elk type (meerdaags) evenement. Ik ben enorm enthousiast om mijn bijdrage te leveren aan het succes van dit bedrijf.’, aldus Van den Broek.

Na het afronden van de opleiding Toeristisch Management is Karin haar salescarrière begonnen bij een luxe vijfsterren hotel in Amsterdam. Omdat zij toe was aan een nieuwe uitdaging heeft zij een overstap gemaakt naar de mediabranche. De afgelopen jaren heeft zij diverse sales en marketing functies bekleed. Inmiddels is zij bij het Courtyard by Marriott hotel terug in de hotellerie, waar haar passie ligt.

Foto: Karin van den Broek, Sales Manager Courtyard by Marriott & New Business Claus Company

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!