Karavaan voor opening nieuwe outlet in AmsterdamKaravaan voor opening nieuwe outlet in Amsterdam
Back Back Nieuws

Karavaan voor opening nieuwe outlet in Amsterdam

24 november 2020

In Amsterdam en Haarlem maakte een Karavaan een gloednieuwe outlet in Amsterdam bekend. Een glanzend gouden Land Rover gevolgd door de gouden letters SUGAR reed door de straten van deze steden. Via een QR code kon het publiek achterhalen dat donderdag 26 november de eerste outlet van de randstad haar deuren opent. De actie is in uitvoering van Creative event agency ID310.

Marketingcampagne ‘NEW SUGAR, NEW YOU’

Om bekend te maken dat er een outlet komt in Amsterdam, werd deze actie voor de marketingcampagne ‘NEW SUGAR, NEW YOU’ bedacht. De actie moest Amsterdam The Style Outlets wereldkundig maken, zonder mensen samen te brengen. De karavaan van wel 18 meter lang die door de straten van Haarlem en Amsterdam paradeerde, heeft een succesvolle merkactivatie meegebracht. Door de vele aandacht die de karavaan meebracht, kwam er een hoop online zichtbaarheid. Achter de auto hingen de woorden ‘SUGAR’ wat stond voor de locatie van de outlet. Deze is namelijk gelegen op het SugarCity terrein in het nabij gelegen Halfweg, waar vroeger een suikerfabriek stond. Het publiek die de QR code scande, maakte direct kans op grote prijzen ter ere van de opening

Amsterdam The Style Outlets

Amsterdam The Style Outlets bevindt zich naast station Halfweg-Zwanenburg. Dit ligt per trein tien minuten op afstand van het centrum van Amsterdam. Op donderdag 26 november opent de outlet haar deuren. Bijna 100 winkels met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken, bieden bezoekers een ultieme winkelbeleving.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!