Kapellerput haalt zwevend vergaderen naar NederlandKapellerput haalt zwevend vergaderen naar Nederland
Back Back Nieuws

Kapellerput haalt zwevend vergaderen naar Nederland

23 mei 2018

Het Zweedse Skogsfloating betekent vrij vertaald zweven in het bos. Torbjörn Wrange is de uitvinder van deze bijzondere wijze van werken in de natuur die tot nu toe alleen in Zweden gebruikt wordt. Mirjam Willaert haalde Skogsfloating naar Nederland. Zij is gefascineerd door de natuur en door alles wat met creativiteit te maken heeft. Vanaf juni biedt zij deze outdoor meeting place ook in Nederland aan. Midden in het bos bij Kapellerput in Heeze.

Het nieuwe vergaderen

Skogsfloating is gebaseerd op de krachtige werking van de natuur. Speciale zwevende stoelen hangen in een cirkelvorm en zorgen voor een gevoel van veiligheid, gelijkwaardigheid en saamhorigheid. De deelnemers bereiken in een paar minuten een diepe ontspanning. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën. Skogsfloating is onder alle weersomstandigheden bruikbaar. Bij slecht weer komt er een daktent op en in de winter zijn er thermoslaapzakken. Skogsfloating is alleen inzetbaar met een gecertifieerde Skogsfloating-trainer.

Natuur centraal

Skogsfloating wordt dinsdag 5 juni aanstaande officieel in gebruik genomen. Skogsfloating sluit naadloos aan bij Kapellerput waar inspiratie putten uit de natuur centraal staat. Daarbij is het een passende aanvulling op de bestaande innovatieve meeting concepten zoals boomhut KABAN, #DeVernieuwing, HET HUIS VAN, Pop-up vergaderen en het buitentheater.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!