Back Back Nieuws

Kajsa Ollongren opent Amsterdam Business Award Gala

13 mei 2015
De zesde editie van het Amsterdam Business Award Gala vindt 28 mei in het NH Grand Hotel Krasnapolsky plaats. Kajsa Ollongren, wethouder en locoburgemeester in Amsterdam, verricht de opening, waarna Anne van der Meer (AT5) en Greg Shapiro (Boom Chicago) de presentatie op zich nemen tijdens het groots opgezette ondernemersgala. Voorafgaand aan de prijsuitreiking zal het sterrendiner wederom verzorgd worden door topkok Chris Naylor.

Genomineerden
Uit tientallen inzendingen heeft de jury A-Point, ENOT en Kesbeke genomineerd voor de Amsterdam Business Award 2015. De drie genomineerde bedrijven zijn bezocht door een jury die hen heeft beoordeeld op innovatief denkvermogen, duurzaamheid, toekomstvastheid, maatschappelijke betrokkenheid en hun bijdrage aan de regio. De jury wordt voorgezeten door Nico Perdaan (eigenaar en partner van Jan Accountants) en bestaat verder uit Bart Maussen (oprichter en eigenaar van de Dutch PR Group), Philip van Poecke (sales director van De Telegraaf), Eric Traa (regiodirecteur Rabobank Markt-Centrum Amsterdam) en Arthur van der Kroef (partner bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten).

Tijdens het galadiner wordt bekendgemaakt wie van de drie genomineerden zich de waardige opvolger mag noemen van de designers van Droog. De winnaar ontvangt een advertentiebudget in De Telegraaf ter waarde van 25.000 euro.

Amsterdam Cultural Business Award en Amsterdam International Business Award
Naast de Business Award worden tijdens het galadiner ook de Amsterdam Cultural Business Award en de Amsterdam International Business Award uitgereikt aan een ondernemer die vooroploopt in de culturele sector en aan één van de 2.300 internationale bedrijven die een belangrijke rol spelen in de internationale ontwikkeling van de hoofdstedelijke economie. De Cultural Business Award wordt dit jaar mogelijk gemaakt door BDO accountants.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!