Back Back Nieuws

Kajakfestival bij Dutch Water Dreams

09 september 2008
Op 19, 20 en 21 september vindt de eerste editie van het Kajak Festival plaats. Het festival zal te doen zijn bij wildwater complex Dutch Water Dreams in Zoetermeer.

Naast alle wedstrijden, de 4 NK titels op wildwater en de kanopolo wedstrijden, zijn er tal van clinics voor beginners, nieuwelingen en gevorderden. Er worden demonstraties door diverse professionals gegeven en er komen topatleten vanuit heel de wereld naar het Kajak Festival.

 

Clinics
Er zijn diverse clinics voor beginners en gevorderden. Zo zijn er clinics van de Zuid-Afrikaan en 12-voudig Wereld Kampioen Surfskien Oscar Chalupsky en kajakker David Arnaud. Voor beginners en nieuwelingen die eens een kijkje komen nemen bij het festival organiseren tal van bedrijven en kajakkers diverse clinics zoals vlakwater en wildwater kajakken. Het enige wat men zelf mee moet nemen is zwemkleding en een handdoek. De gevorderden kunnen hun hart ophalen bij o.a. zeekajak clinics van Duitse Freya Hoffmeister en freestyleclinics van onze Nederlandse toppers.

Demonstraties
Ook zijn er diverse demonstraties op het gebied van kano en kajak. Zo zullen er Open Kano Freestyle demonstraties zijn, balansoefeningen in zeekajaks en laten de professionals zien wat je allemaal met een kajak kan doen zowel onder als boven water.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!