KAF: belooft veel, geeft meerKAF: belooft veel, geeft meer
Back Back Locaties

KAF: belooft veel, geeft meer

21 juni 2019

Het enthousiaste team van KAF, krijgt regelmatig te horen: ‘het lijkt wel of jullie álles voor elkaar krijgen’ en dan staan zij vanzelfsprekend te glunderen. Het team doet het werk dan ook met hart en ziel. De mooiste beloning voor hen is de tevredenheid van de klant en het enthousiasme van de bezoekers van de evenementen die door KAF zijn gefaciliteerd.

Zo vond op 5 mei jl. de Nationale Viering van de Bevrijding plaats. Een groots evenement waar zij met plezier en heel veel tevredenheid op terugkijken. De dag begon bij KAF. Circa 250 genodigden, waaronder Mark Rutte, stonden stil bij het thema van dit jaar: 'In vrijheid kiezen'. Na dit ingetogen moment was het een komen en gaan van muziek, gedachten, gedichten, voorstellingen etc. Het evenement haalde zelfs het zes uur journaal op NPO1.

Ondanks het feit dat dit dagelijks werk is van het bevlogen team van KAF en zij er bovendien al geruime tijd mee bezig zijn, is het enthousiasme verre van tanende. Na successen als de Nationale Viering van de Bevrijding, kunnen zij ons geluk niet op, maar ook bescheidener evenementen organiseren zij met plezier. Zij bieden je hun royale expertise, ongebreidelde enthousiasme én drie prachtige theaterzalen met adembenemend uitzicht op het water. 

Het gebouw van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) bevindt zich centraal in Almere en lijkt haast op het water te drijven, niet in de laatste plaats door de vele glazen muren. Voorheen deed het dienst als schouwburg; inmiddels is het veel meer dan dat. Niet alleen de ideale, centraal gelegen locatie, maar ook de mogelijkheden van het multifunctionele pand zijn uniek. Zodra je er binnengaat ervaar je de ruimte en het licht. De ontvangst is direct een uiterst plezierige door de vele gezellige zitjes die zich langs de raampartij bevinden. Wanneer je doorloopt naar achteren, tref je daar het loungecafé. De binnenhuisarchitect, die destijds tekende voor het interieur, zal veel liefhebbers van deze stijl doen watertanden. De enorme hoogte en de opvallende witte trap die de verdiepingen aan elkaar verbindt, zijn indrukwekkend.

Multifunctioneel

Daarnaast biedt KAF voor elk evenement en voor ieder congres of bijeenkomst de juiste ruimte. De Grote Zaal is een prachtige ruimte met plaats voor bijna duizend mensen. De vele slimme trucs die zijn toegepast, werken mee aan het multifunctionele karakter van de diverse ruimtes. Zo kunnen de stoelen van de eerste rijen in de Grote Zaal weggehaald worden, waardoor er plaats ontstaat voor een orkestbak of verruiming van het podium. Ondanks de royale omvang van deze zaal, doet ze sfeervol aan, niet in de laatste plaats door de bijzondere vorm.

De middenzaal kent 330 plaatsen en de kleine zaal is een intieme met zo’n 150 plekken. De laatste twee ruimtes beschikken over een inschuifbare tribune en glazen wand (met uitzicht op het Weerwater!). Deze extra’s maken de ruimtes geschikt voor weer geheel andere evenementen. Maar, zoals gezegd, KAF doet veel meer dan alleen het verhuren van de diverse ruimtes. Zij kan elk evenement op maat voor je organiseren. Van een borrelbijeenkomst tot swingende party, theatervoorstelling of zakelijke meeting. Door de unieke ligging, midden in het centraal gelegen Almere alsmede door de prima bereikbaarheid via het OV, is het verzorgingsgebied veel breder dan alleen Almere en haar directe omgeving.

KAF, jouw podium, jouw organisator

Met een ruimte voor ieder gewenst evenement, prachtig uitzicht over het water, royale Citylounge en perfecte technische faciliteiten is Kunstlinie Almere Flevoland de ideale event- en vergaderlocatie voor heel zakelijk Nederland. KAF kent oneindig veel mogelijkheden voor evenementen van 10 tot 1.900 personen.

Veel beloven en niets geven, dát komt in het vocabulaire van het team van KAF niet voor. Wat zij beloven, komen zij na en bij voorkeur nog een beetje meer. Of het nu om een congres, een evenement of een galadiner gaat, het is –zonder uitzondering- mogelijk. De multifunctionele ruimtes bieden legio mogelijkheden. Alle theaterzalen beschikken over hoogstaande technische voorzieningen en het uiterst getalenteerde technische team heeft alles in huis om ieder evenement vlekkeloos te laten verlopen. Bovendien kan, in twee van de drie zalen de tribune (grotendeels) ingeschoven worden, waardoor de zalen een variërende capaciteit hebben. Aan de zalen grenzen moderne en lichte foyers, die ook apart ingezet kunnen worden. De catering wordt door KAF volledig en geheel naar je wensen verzorgd.

Door > Hanneke Tinor-Centi

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!