Back Back Nieuws

Kaatje bij de Sluis accepteert oude disco- en barmunten

30 augustus 2010
Alliance Gastronomique Restaurant Kaatje bij de Sluis in de Kop van Overijssel wil munt slaan uit munten. Uit recent onderzoek is gebleken dat veel mensen nog steeds ongebruikte dicotheek- en barmunten in hun lades hebben liggen (onderzoek in opdracht van Dynabite). Dit is voor Kaatje een reden om die doelgroep te benaderen. Veel mensen die deze munten hebben liggen en niet meer gebruiken zijn de "oudere jongeren" en zijn dus niet meer alleen geïnteresseerd in het uitgaan naar disco's etcetera, maar weten ook te genieten van lekker eten en goede wijnen in een restaurant.

Met gelijke munt betalen
'Het leek ons als restaurant een goed idee om deze gasten uit te nodigen waarmee met die discomunten als 'gelijke munt te betalen is'. Elke munt geeft recht op 1% korting op de rekening bij Kaatje bij de Sluis met een maximum van 40%,' aldus Harald Hovenkamp.

Gemiddeld 20 munten in een lade
Gemiddeld heeft iemand al gauw 20 munten in de lade liggen en kan zodoende dus al snel 20% korting op de totale rekening krijgen. Men kan betalen met disco- en bar munten van 2 november tot en met 5 november 2010.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!