Back Back Nieuws

Kaartverkoop Kerstcircus Ahoy van start

30 september 2013
Liefhebbers van zwierende trapezes, stoere dieren en clowneske lol hebben er bijna een jaar op moeten wachten, maar binnenkort is het weer zo ver. Vanaf vrijdag 20 t/m zondag 29 december komen de circusartiesten weer naar Rotterdam voor alweer de 43ste editie van Kerstcircus Ahoy. Op donderdag 3 oktober begint de kaartverkoop.

Zoals ieder jaar heeft de organisatie onder leiding van producent/regisseur Fernand Banning weer tot ver over de vaderlandse grenzen gezocht naar circustalent. Om een tipje van de sluier op te lichten richting het hooggeëerde publiek maakt de organisatie alvast enkele acts van de ‘greatest show on earth’ in het speciaal ingerichte Ahoy Theater bekend.

Olifanten en geesten
Vertederend èn hilarisch is het nummer van Erwin Kröplin-Frankello, telg van een befaamd circusgeslacht. De Duitser runt met zijn familie een olifantenpark in de buurt van Hamburg en komt met enkele van zijn dikhuiden naar Rotterdam voor een interactief, maar vooral komisch nummer waar ook de kleinsten onder ons van zullen snoepen. Een andere act die maar liefst zeventien keer in Ahoy zal worden opgevoerd is het Bronzen Clown-winnende duo Les Rossyann. Het veelzijdige Italiaans/Franse tweetal Maurin en Yann Rossi is muzikaal, kan jongleren en heeft natuurlijk de schaterlach aan de kont hangen. Speciaal voor Kerstcircus Ahoy komen ze met een spookhuis-act, die de bezoekers spontaan zullen doen beven én schuddebuiken.

Kijk voor meer in formatie, VIP-arrangementen, acties en toegangsprijzen op kerstcircus.nl 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!