Back Back Nieuws

Kaartverkoop Kerstcircus Ahoy van start

25 september 2014
Hoewel buiten nog een zacht zomerzonnetje schijnt, zijn de voorbereidingen voor het gezelligste circus van Nederland alweer in volle gang. Van 19 t/m 28 december komen de lenigste acrobaten, grappigste clowns en beste dierentrainers weer naar Rotterdam voor de 44e editie van Kerstcircus Ahoy. De kaartverkoop van hét familie-uitje in de donkere dagen begint op woensdag 1 oktober a.s.

Tipje van de sluier
Ook dit jaar is circusdirecteur Fernand Banning weer de hele wereld over gereisd om de meest verrassende acts te zoeken en deze voor Kerstcircus Ahoy vast te leggen. In de laatste weken van dit kalenderjaar zal wederom alleen het allerbeste op het gebied van acrobatiek, dierenacts en humor voor jong en oud in de piste van het Ahoy Theater staan. Vooruitlopend op het totale programma dat binnenkort bekend gemaakt zal worden, tilt de organisatie een tipje van de sluier op:

De tweeling en de trapeze
Wie mag acteren in het gerenommeerde Cirque du Soleil, behoort tot de beste acrobaten van de wereld. Zo ook de Oekraïense tweeling Senchihina Twins. De in Amerika woonachtige dames hebben een zeer spectaculaire act met bewegende trapezes, die de halve koepel in het Ahoy Theater bezet. Een rustig opgebouwde show, die in een kwestie van enkele minuten van subtiel poëtisch naar zeer sensationeel transformeert. We proudly present…

Hondenfeest
De Italiaan Paolo Folco heeft iets met honden. Heel veel honden. Want bij zijn act is het aantal viervoeters in de piste namelijk amper te tellen. Van Sint Bernards tot Pekineesjes; Folco laat ze de leukste kunstjes en grappen uithalen. Een zeer sympathiek nummer voor jong en oud, waarbij zowel het publiek als de dieren de tijd van hun leven hebben.

Kaartverkoop en arrangementen
De kaarten voor deze 44e editie van Kerstcircus Ahoy zijn vanaf woensdag 1 oktober verkrijgbaar bij de Kassa van Ahoy (ma-vr 10.00-14.00 uur), via Ticketmaster of telefonisch via 0900 235 2469 (€0,45 p/m). Kijk voor meer informatie, VIP-arrangementen, acties en toegangsprijzen op kerstcircus.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!