Jumping Indoor Maastricht verzet naar 2022 Jumping Indoor Maastricht verzet naar 2022
Back Back Nieuws

Jumping Indoor Maastricht verzet naar 2022

07 september 2021

Dit jaar heeft de organisatie van Jumping Indoor Maastricht wederom moeten besluiten dat het niet verantwoord is om JIM, dat 5 tot 7 november 2021 in MECC Maastricht zou plaatsvinden, door te laten gaan. ‘Aan dit moeilijke besluit ligt de grote onzekerheid die er nog steeds heerst omtrent de ontwikkeling van het Covid-19 virus ten grondslag. Hierdoor zijn de gezondheids-, maatschappelijke- en financiële risico’s te groot’, aldus Ward Vleugels, voorzitter van Stichting JIM. Ook de kwalificatie voor de FEI Driving World Cup (Mennen) Maastricht zal dit jaar geen doorgang vinden. Om de pijn enigszins te verzachten worden er voor verschillende doelgroepen een aantal verrassende alternatieve activiteiten op touw gezet.

Virtuele activiteiten

Voor alle paardensportfans zullen er virtuele activiteiten worden georganiseerd op de sociale media kanalen van Jumping Indoor Maastricht. Hier zal binnenkort inhoudelijk meer over worden bekendgemaakt.

Sponsorevent

Voor de hoofdsponsoren wordt er een exclusieve netwerkbijeenkomst georganiseerd waarvoor een topspreker wordt aangetrokken. De effecten van Corona, zowel op maatschappelijk-, economisch- en gezondheidsvlak zullen tijdens dit event aan de orde komen.

JIM Paardenparade

De JIM Paardenparade was een nieuw initiatief voor de aankomende editie. De organisatie wil dit initiatief wel doorgang laten vinden. Bedrijven en instellingen kunnen een kunststof paard of pony op ware grootte aankopen en deze door hun medewerkers, leerlingen of bewoners laten beschilderen en/of decoreren. Dit paard zou dan met name in de weken voor en tijdens de week dat JIM gehouden zou worden, tentoongesteld kunnen worden. Een ideale manier om maatschappelijke betrokkenheid te creëren en tegelijkertijd JIM, de paardensport en de stad Maastricht te promoten.

Foto": JIM/Remco Veurink

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!