Jumping Indoor Maastricht biedt een gevarieerd programma Jumping Indoor Maastricht biedt een gevarieerd programma
Back Back Nieuws

Jumping Indoor Maastricht biedt een gevarieerd programma

08 september 2022

Tijdens Jumping Indoor Maastricht, dat gehouden zal worden van 4 t/m 6 november 2022, krijgt het publiek een gevarieerd programma gepresenteerd. De internationale top springruiters zullen acte de présence geven tijdens de 4* wedstrijden met als hoogtepunt natuurlijk de Grote Prijs van Maastricht op zondagmiddag.


Op vrijdag- en zaterdagavond vinden de kwalificaties voor deze Grote Prijs plaats, de VDL Prijs en de Van Mossel Prijs. Daarnaast zijn er wedstrijden voor de internationale 1* combinaties. Op de zaterdag krijgen ook de nationale toppers van de Euregio een kans om in de mooie piste in het MECC te rijden, zowel voor paarden als pony’s.

Spektakel met FEI Driving World Cup

De twee menwedstrijden op vrijdag- en zaterdagavond, een kwalificatie voor de FEI Driving World Cup, zijn zonder meer spectaculair te noemen. De menners gaan in een sneltreinvaart door de piste en laten hun geweldige stuurkunsten zien met een vierspan. Wedstrijden die je gewoonweg niet mag missen.

JIMMY middag

Traditiegetrouw is er op zaterdag de JIMMY middag. Een middag voor jong en oud met wedstrijden, Bixie, ponyrijden, knutselen in de JIMMY stand en spectaculaire shows zoals o.a. de supersnelle Shetlandertjes in hun steeple chase met het Grand National Team.

Tussendoor kan men gezellig winkelen in het promo village en na afloop van het wedstrijd-programma is er op vrijdag en zaterdag nog een spetterend feest met artiesten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!